Skip to content
Menu

Ro / Hu

Menu
Rólunk Rólunk

Cégünk mezőgazdasági erő és munkagépek kereskedelmével foglalkozik. Termékeink közt a magágykészítőktől a tárcsákon át találhat kultivátorokat, altalajlazítókat, hengereket, ekéket, gabonavetőgépeket, szemenkéntvető gépeket, öntöződobokat, szivattyúkat, traktorokat, kombájnokat, állattartás gépeit, forgóboronákat, talajmarókat, zúzókat, zöldség illetve gyümölcstermesztés, fásitás speciális , rendelésre elkészitett személyreszabott gépeit  illetve növényvédelem gépeit, vontatott, függesztett és önjáró permetezőket , pótkocsikat, traktorokat, kombájnokat

Célunk, hogy egyre szélesebb körben, az ország egész területén elégedetté tegyük eddigi és leendő ügyfeleinket, ezáltal gépeink is ismertebbé válnak.

Ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtunk, az egyedi igényekhez igazodó mezőgazdasági technológia kiválasztásától, a megfelelő finanszírozás felkutatásán át a gépek üzemeltetéséig. Bizonyítottuk, hogy a velünk való együttműködés ügyfeleinket versenyképesebbé, hatékonyabbá és még eredményesebbé teszi.

Események Események
Agro-Expo-Satu-Mare