Steyr S-TECH

Sistemele Steyr S-Tech, printre cele mai semnificative progrese în agricultură de la începutul mecanizării, devin rapid tehnologie standard pentru operatorii care doresc mai mult control, mai multă productivitate, mai multă eficiență și mai multă precizie prin automatizare. De aceea, oferim o gamă completă de soluții mobile care pot fi reglate pentru a se potrivi cerințelor individuale. Sistemele Steyr S-Tech îi ajută pe fermieri să-și lucreze câmpurile mai eficient decât oricând.

S-TECH S-GUIDE™ și S-TECH ROW-GUIDE – PENTRU A POATE LUCRĂ PRECIS, EFICIENT ȘI PRODUCTIV

Deschideți noi oportunități pentru afacerea dvs. cu sisteme automate de ghidare și direcție pentru tractoare, cum ar fi Steyr S-Tech S-Guide™. Obțineți o precizie repetabilă de la an la an de la 20 cm până la o precizie extrem de 2,5 cm. Folosind sistemele automate de direcție, puteți elimina erorile și suprapunerile, puteți economisi timp și combustibil, reduceți aportul de semințe și îngrășăminte, utilizați îngrășământul și protecția plantelor mai eficient, faceți operațiunile de zi cu zi mult mai ușoare și câștigați orele de lucru suplimentare: un avantaj imens în perioadele de vârf de lucru.

SOFTWARE S-TECH WORKSTATION PENTRU MANAGEMENTUL INFORMAȚIILOR ȘI CONTROLUL APLICAȚIILOR

Software-ul pentru stația de lucru S-Tech de la Steyr a fost conceput special pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și ale fermelor lor. Oferă flexibilitatea și puterea de calcul de care aveți nevoie pentru implementarea cu succes a agriculturii de precizie. Adăugarea hărților de producție, înregistrărilor aplicațiilor, hărților cu date de fertilizare etc. – fiecare proces de lucru poate fi gestionat folosind pachetul software integrat. De asemenea, facilitează configurarea hărților de mostre de sol, generarea și tipărirea rapoartelor și importarea imaginilor din satelit. Indiferent de sursa informațiilor dumneavoastră – de la monitorul dumneavoastră S-Tech Pro 700, consilierul dumneavoastră, un angrosist sau alt furnizor – cu software-ul stației de lucru S-Tech puteți importa și procesa cu ușurință datele. Acest software acceptă toate sistemele majore de agricultură de precizie disponibile în prezent pe piață, inclusiv Trimble, Ag Leader și GreenStar.

S-FLEET – MANAGEMENTUL FERMEI DE MâINE AZI

Steyr S-FLEET utilizează o combinație de tehnologie de telefonie mobilă GPS pentru a primi și transmite date ale mașinii și informații referitoare la sarcina și locația curentă. Pentru fermieri, manageri și antreprenori, acest sistem permite optimizarea perfectă a utilajelor pentru productivitatea eficientă și managementul personalului și echipamentelor. Experiența Steyr și a dealerilor noștri locali asigură funcționarea fiabilă a sistemului dumneavoastră S-Tech, ceea ce duce la o rentabilitate maximă a investiției.

COMPONENTELE S-TECH ASIGURĂ TIMP DE ACTIVITATE ȘI PRODUCTIVITATE MAXIMĂ

Oportunitățile și riscurile care există astăzi și în următoarele decenii pentru agricultură au determinat procese de muncă pe care predecesorii noștri nu și-ar fi putut imagina niciodată. Tehnologiile inovatoare în agricultura de precizie, cum ar fi receptorul Steyr S-Tech 372 și modemurile DCM-300 sunt doar un exemplu: Steyr pune la dispoziție tehnologia intuitivă pentru a asigura un timp de funcționare maxim. La Steyr vă oferim ceea ce aveți nevoie – acum și în viitor – pentru a vă îmbunătăți productivitatea întregii afaceri.

ALEGE PRECIZIȚIA DE CARE FERMA TA

Cu un receptor GPS instalat în mașinile dvs., sistemele Steyr S-Tech oferă capacități suplimentare, cum ar fi direcția automată, controlul brațelor de pulverizare, maparea randamentului etc. În timp ce navigatorul prin satelit din mașina dvs. oferă o precizie de 5 m, Steyr S- Sistemul Tech oferă o precizie de până la 2,5 cm.

Trimite solicitare

Formular de contact